Steeds Meer Mensen Gaan Naar Afrika Op Vakantie

Published Nov 25, 21
10 min read

Zuid-afrika Reizen ~ Individuele Rondreizen Op Maat

Wat leuk om mee te maken. Sabine maakte zich toen al een beetje zorgen om het Coronavirus, wat Zuid-Afrika ook bereikt had. Ach, dachten wij ,dat zal toch wel meevallen. Groot land! Op naar Hazyview, met weer een fantastische locatie. De panoramaroute blijft prachtig om te zien, zeker met het mooie weer.

Wat ben je dan blij, dat er dan 2 toppers zijn, die je daar op attenderen. In goed overleg met Sabine hebben we besloten om onze reis voortijdig af te breken. Jammer, maar wel erg fijn dat er dan een reisorganisatie is, die voor je klaarstaat. Sabine heeft alles geregeld, nieuwe tickets, annuleren van lodges en autohuur.

Afrika Safari

Het heeft zo moeten zijn, dat we uitgerekend deze reis bij Bijzonderafrika geboekt hadden. Dank jullie wel, Sabine, Shaun en Marcel voor jullie tomeloze inzet, in deze, ook voor jullie crisis situatie. Toen we thuis waren, werd er ook nog aan ons gedacht. We kregen van Sabine, en ook van Marcel een telefoontje, of we de vlucht goed hadden doorstaan en dat ze met het overige aan de slag zouden gaan.

We hopen met vele anderen, dat we gezond door deze crisis mogen komen. En dat we voor ons vervolg van de reis, volgend jaar weer bij jullie terugkomen. DANK DANK DANK Sabine en Marcel en onze bushguide Shaun! Tot later en een lieve groet, Jan en Ans, maart 2020 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- De persoonlijke benadering en het verwerken van onze individuele wensen door Bijzonder Afrika heeft onze gezinsreis door Zuid Afrika tot een groot succes gemaakt.

Actieve Vakantie Zuid-afrika - Snp Natuurreizen

Al onze persoonlijke wensen zijn vertaald in een uniek reisplan. De hoogtepunten waren onder andere: de canopy tour, de privé-safari door het Krugerpark en het bezoek aan de Zulu-Homestead. Met name Krugergids Shaun van CAROK Tours (een plaatselijke partner van Bijzonder Afrika) heeft ons bezoek aan Kruger zeer speciaal gemaakt.

Dit gold ook voor onze gastheer bij de Zulu Homestead. Een zeer enthousiaste verteller over de Zulu-cultuur. Met een groot respect voor de Zulu’s en heel veel kennis. Logeren bij de Zulu’s was echt een unieke en bijzondere ervaring. Alle accommodaties uitgezocht door Bijzonder Afrika sloten aan bij onze wensen.

Zuid-afrika Compleet - Beleef Afrika

Tips voor gezinnen als men op reis gaat door Zuid Afrika. Houd bij een rondreis met eigen auto rekening met langere reistijden dan je vooraf misschien kunt inschatten. Kies als huurauto bij voorkeur een stevige 4x4, dan voel je je veiliger in het verkeer. De wegen zijn overigens zeker voor Afrikaanse begrippen behoorlijk goed! Alice en familie (maart 2020) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hi Marcel, Sabine, We zijn weer thuis na een onvergetelijke reis die veel indruk op ons heeft gemaakt.

Roadtrip door Zuid-Afrika: van Kaapstad naar Johannesburg in 3 weken    inspireizen.nl   De leukste reisblog van Nederland   ReisverhalenBig Five Afrika - de mooiste landen van Afrika Reishonger.nl


Wat begon met een praatje op de golfbaan mondde uit in een voorstel van jou waarin al onze wensen waren opgenomen. Victoria Falls, Krugerpark, Swaziland, het ontdekken van Oost en West Zuid-Afrika en natuurlijk golfen op mooie banen. Het was voor ons de eerste keer naar ZA en we waren best een beetje nerveus of alles goed zou gaan.

Rondreizen Zuid-afrika - De Wereld In ééN Land

Zelfs de laatste vier dagen had je prachtig weer geregeld in Kaapstad zodat we de Tafelberg, Kaap de Goede Hoop en Robbeneiland in prima omstandigheden konden beleven. De informatie die je ons van te voren op schrift, in mails en een persoonlijk gesprek gegeven hebt werd door ons als zeer prettig en nuttig ervaren en hebben we veel aan gehad.

Rondreizen Zuid-Afrika   De wereld in één land   DjoserTop 5 Noord-Afrika & Midden-Oosten reizen


Bedankt voor de service en de persoonlijke aandacht (ook onderweg diverse appjes gehad of alles goed ging) en we kunnen andere mensen alleen maar aanraden om een Zuid Afrika reis bij jullie te boeken. Heel hartelijke groet van Suzan en Martin (2020) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Goedemiddag Sabine, Ik wilde je heel graag laten weten dat we een fantastische vakantie hebben gehad mede dankzij jou en jullie hulp.

Beste Reistijd Voor Safari In Afrika

Ik durf wel te zetten dat Zuid-Afrika een gedeelte van mijn hart gesloten heeft. Zonder jou hulp was het niet zo gaaf geweest. Mijn complimenten en dank voor de mooie plekken die je uitgekozen hebt. Het heeft me ook laten inzien welk type plek ons het meeste aanspreekt. Ik weet zeker dat we in de toekomst Zuid-Afrika nog eens bezoeken en dat we je zeker nog eens om hulp gaan vragen.

Nogmaals grote dank en een fijne jaarwisseling. Lieve groet Natasja en Ian (2019) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Afgelopen maand hebben wij een reis gemaakt door Zuid Afrika. Deze reis was echt fantastisch! Dankzij Bijzonder Afrika hebben wij Zuid Afrika op een fantastische manier leren kennen. Na de eerste gesprekken kregen wij al direct het goeie gevoel.

Het Beste Van Reizen Naar Afrika In 2021 - Toerisme

De afwisseling van de locaties was voor ons ideaal. De ene keer wat meer luxe, dan andere keer wat meer design. Maar alle locaties hadden een ding gemeen. Ze waren kleinschalig en zeker niet massaal. Waar vind je dit nog? Ook de activiteiten waren spot on. Wij en onze puber kinderen vonden de activiteiten zoals de drives in Kruger Park en quad rijden fantastisch! Een paar adviezen: in Joburg en Kaapstad zou ik geen auto te huren.

De boot naar, Robbeneiland en de kabelbaan naar de top van Tafelberg gaan regelmatig niet door het matige weer. Wellicht pas reserveren als je daar bent. Kortom, onze reis door Zuid Africa is een groot succes geworden. Marcel en Sabine hebben met hun fantastische ervaringen ons heel goed kunnen helpen met de goeie keuzes.

Top 5 Safari's In Afrika: Welk Land Kies Je En Waarom?

Wij zullen in ieder geval onze volgende bezoek aan zuidelijk Africa weer boeken bij Bijzonder Africa! Goeie reis. Nick & Barbara, 2019 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Na de fantastische reis door het Zuid-Oosten (Drakensbergen-de kust van St. Lucia -e, Swatini) en het Krugerpark en de Panoramaroute die je voor ons hebt geregeld is een woord van dank zeker op zijn plaats.

Daarnaast is natuurlijk de geweldige indruk die de natuur steeds weer op je maakt. Iets om uit te zien naar de volgende Zuid-Afrika reis, want dat die er komt dat is zeker en dan kloppen we zeker weer bij je aan. Nogmaals hartelijk dank! Lieve groet, Sam en Petra (nov 2019) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lieve Sabine, Dank dank voor de goed georganiseerde reis, die meer dan dat, aan onze verwachtingen en wensen heeft voldaan.

Louis Couperus En De Globalisering. De Reizen Naar

Niet te vergeten in het bushkamp waar je werd gewekt door een symfonie van vogel geluiden, je wist soms gewoon niet wat je meemaakte (Arusha). Onze wens was Zuid-Afrika te ervaren, te ruiken, te proeven en de mensen te leren kennen, nou Sabine dat is dank zij jou gelukt. Het land heeft ons diep geraakt.Baie dankie met een drukkie, Chris en Carla (okt 2019) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ‘Bijzonder Afrika heeft ons een onvergetelijke vakantie bezorgd! Allereerst konden wij aangeven wat wij graag wilden doen in Zuid-Afrika, waarop Sabine een reisvoorstel in elkaar heeft gezet. In dit reisvoorstel heeft zij rekening gehouden met onze wensen, heel fijn! De reis zelf was ook echt fantastisch.

Reiswijzer: Noordkaap, Zuid-afrika

We zijn gestart in het Krugerpark, daarna hebben we de Panorama Route gedaan. De eerste week was Shaun onze chauffeur. Een super gezellige en lieve man! Het was heel fijn dat we de eerste week niet meteen in het diepe werden gegooid en niet meteen samen waren, maar dat hij ons wat dingetjes over Zuid-Afrika kon vertellen en dat hij ons liet wennen aan het links rijden op de weg.

Reizen naar AfrikaNoord-Afrika - Wikipedia


We hebben die 2 weken bij de volgende plekken overnacht: ADDO Elephant National Park, Tsitsikamma, Oudtshoorn, Stellenbosch, Hermanus en de laatste 3 nachten Kaapstad. Elke plek is stuk voor stuk zo mooi en zo bijzonder. Alle accommodaties waren goed verzorgd en alles was vanuit Bijzonder Afrika goed geregeld. Overal waar we kwamen konden we meteen inchecken.

Afrika Reizen

Ik zou echt iedereen aanraden om deze onvergetelijke reis te maken via Bijzonder Afrika. Sterker nog, omdat ik zo enthousiast ben over Bijzonder Afrika en de reis die we hebben gemaakt, heeft een vriendin van mij al contact met Bijzonder Afrika opgenomen om hun reis ook bij hen te boeken voor de zomer van 2020.’ Wij willen jou en Shaun dan ook bij deze heel erg bedanken! 😊 Groetjes, Shanice & Denise (sept 2019) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- We hebben een reis van 3 weken gemaakt door Botswana en het noordoostelijke deel van Zuid-Afrika.

Hij heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen en heeft samen met Sabine een reis samengesteld die perfect aansloot bij wat wij in gedachten hadden. Alle informatie vooraf was erg duidelijk en verzorgd. We konden altijd makkelijk schakelen over de mail, telefoon of whats app, ook tijdens de reis. Deze persoonlijke benadering én hun enthousiasme sprak ons erg aan.

Op Reis Naar De Maghreb

Zowel Marcel als Sabine doen er alles aan om je een mooie reiservaring te geven. Ik kan Bijzonder Afrika daarom van harte aanbevelen! Sigrid en familie (2019) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sabine Stam heeft een fantastische reis voor ons georganiseerd in Botswana/Zuid Afrika. We hebben prachtige plekken bezocht, heel veel dieren gespot en genoten van heerlijke (vaak kleinschalige) lodges.

De beleving van kamperen in de wildernis met de fantastische begeleiding van driver/guide Mod en zijn team was in een woord geweldig! En als toetje hebben we na een paar intensieve weken nog drie heerlijke dagen ontspannen in de Unembeza Lodge in Hoedspruit met als afsluiting een verrassingsborrel in de bush met Sabine en haar partner Shaun! Alle credits voor Sabine.

Afrika Met Kinderen, Een Onvergetelijk Avontuur

We hadden graag nog langer gebleven. Bijzonder, Afrika weet heel veel over Zuid-Afrika en is ook lokaal goedop de hoogte. De geboekte accommodaties waren stuk voor stuk prima,prachtig gelegen, heerlijke ontbijten en topservice. Ook heeft, Bijzonder, Afrika een aantal excursies voor ons geboekt. Er is goed rekening gehouden met onze wensen en verzoeken, ook de vele tips enuitgebreide reisinformatie was top - Amboseli.

Daarnaast waren weheel blij met gids Shaun, die ons door het Kruger National Park heeft gereden. Hij heeft veel verteld over het park en heerlijk voor ons gebraaid,echt een aanrader! Ook de kinderen (6 en 8) hebben genoten van de reisen de trip met Shaun. Helaas zijn we weer thuis, maar de herinneringen die blijven! Groet René en Anneke (2019) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Onze vakantie naar Namibië was top geregeld door Marcel en Sabine.

Reisadvies Zuid-afrika - Ministerie Van Buitenlandse Zaken

Boek Namibië wel op tijd, want accommodaties zijn niet in overvloed beschikbaar in dit uitgestrekte land. Op het vliegveld werden we opgewacht door een lokale agent en naar de huurauto gebracht. Alle vouchers voor de hotels en de trips klopten. We hebben overnacht in schitterende accomodaties en prachtige trips gemaakt.

In augustus is de woestijn ’s nachts koud en overdag een heerlijke temperatuur. Bij zee was het kouder, maar gelukkig wel droog. De rest van de tijd hebben we bijna overal buiten kunnen eten en genieten van de zonsondergang onder het genot van een glaasje wijn. Wij bevelen Bijzonder, Afrika van harte aan.

Afrika Safaris

Wij hebben genoten van onze vakantie! Hermi en Ton (2019) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Een reis boeken dat doe je niet zomaar, daar gaat veel aan vooraf. Ik kwam bij Marcel & Sabine, en zij zijn stuk voor stuk toppers! Ze luisteren naar je en maken advies op maat. Waarom je bij Marcel en Sabine een reis moet boeken is juist om het persoonlijk contact! Het was een van de reizen van mijn leven.

Veerle (2019)------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Inmiddels na een lange vliegreis, weer thuis. Wat hebben wij genoten van een FANTASTISCHE vakantie; een reis om nooit te vergeten! Het spotten van de Big 5 in het mooie Krugerpark, de wijnlanden rondom Stellenbosch, de massage door struisvogels bij Oudtshoorn, met de zipline tussen de bomen door in Tsitsikamma National Park, de bungeejump vanaf de Bloukrans Bridge, heerlijk op het strand gezeten bij Knysna, de Tafelberg beklimmen, paragliden, Robbeneiland, bezoek aan een township/sloppenwijk in Kaapstad.

Zuid-afrika Klimaat

Teveel om op te noemen. Alles op een fantastische manier geregeld door jullie. Marcel, Sabine en Shaun, wat hebben jullie een geweldige reis voor ons samengesteld, met de mooiste locaties om te overnachten en de beste tips. Ongelooflijk bedankt voor alles! Erik en Daphne (2019) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Van 2 juni tot en met 21 juni hebben wij genoten van een fantastische reis door Zuid-Afrika.

Navigation

Home

Latest Posts

Steeds Meer Mensen Gaan Naar Afrika Op Vakantie

Published Nov 25, 21
10 min read

Safari Zuid Afrika Beste Tijd - Vinden

Published Nov 21, 21
10 min read

Rondreis Noordoosten Zuid-Afrika

Published Nov 03, 21
10 min read